Unge LEVEs ungdomssamling er en samling av og for etterlatte med fokus på erfaringsutveksling og sorgterapi.

Unge LEVEs ungdomssamling er Norges eneste nasjonale tilbud for og av etterlatte og berørte ved selvmord.

Helgen er lagt opp slik at deltagerne får mulighet til å velge mellom ulike aktiviteter:

  • Skrive og formidlingskurs om å være ung og etterlatt eller berørt ved selvmord
  • Turgåing
  • Sorggrupper
  • Forelesning om ”tiden etter et selvmord”.

Vi vet at alle sørger på forskjellige måter, noen liker å snakke, andre liker å bruke kroppen og flere liker å lytte til en forelesning. Vi har lagt opp helgen slik at du kan velge aktiviteter som passer deg best.

 
 
Invitasjon til ungdomssamlingen, som var i mars 2019:

Er du mellom 18-35 år og har opplevd å miste noen i selvmord? Da vil vi invitere deg til en helg i Bergen sammen med Unge LEVE. Unge LEVE er en organisasjon av og for unge selvmordsetterlatte og vi ønsker å bidra til fellesskap og åpenhet omkring selvmord.

Hvorfor Unge LEVE?

Vi har erfart at det hjelper å møte likesinnede og vi mener at ingen skal måtte stå alene i sorgen. Vi har etablert Unge LEVE for å bidra til fellesskap og for å fjerne tabuet omkring selvmord.

Hva skjer på en ungdomssamling?

På en ungdomssamling møtes vi for å være sammen med andre unge etterlatte og fagpersoner fra hele landet. Vi har et program for helgen med ulike aktiviteter, men det viktigste er å treffes på dine premisser. Du bestemmer selv hva og hvor mye du ønsker å dele. Du blir godt ivaretatt av kvalifiserte fagpersoner og faddere som vil være der med deg hele helgen.

Hvordan er det å være på ungdomssamling?

Det skal være trygt og fint å komme på ungdomssamling. Her kan du lese hvordan andre har erfart ungdomssamling tidligere.

Hva koster samlingen?

Ungdomssamlingen er gratis. Unge LEVE dekker reise og opphold. Du må selv legge ut for reisen og vil få den refundert i etterkant. Det er fint om du bestiller reisen så snart som mulig.

Praktisk informasjon:

Sted: Scandic Hotel Bergen Airport – det blir gratis taxi fra Flesland til hotellet 8 ganger i timen. Gå mot skilt «Gratis Taxi til parkering».

Tid: 29-31 Mars 2019

Spørsmål?

[email protected]